ENERGI, VELVÆRE OG OVERSKUD

KOSTVEJLEDNING ⎟ HORMONTERAPI ⎟ SUNDHEDSFORLØB

Hvad er Coaching?

Coaching er et værktøj til at hjælpe andre med at finde ud af, hvad det egentlig er, de gerne vil og hjælpe dem derhen på den mest effektive og sjove måde ved at stille åbne og nysgerrige spørgsmål.

 

Coaching er for dig, der

  • ønsker at opleve oprigtig glæde ved dét du laver
  • vil udnytte dit fulde potentiale
  • gerne vil realisere dén du er
  • vil optimere din livssituation i det hele taget
  • ønsker at gøre op med gammel smerte og begrænsninger.

Coaching – en fremadrettet proces.

At modtage coaching er også en hjælp til at holde kursen og ikke at falde tilbage i gamle mønstre. Det er en fremadrettet proces, som coachen har ansvaret for.

Ved coaching får du hjælp til at nyde rejsen og fejre de små skridt og successer på vejen til målet.

 

Gør op med dine gamle mønstre – start coaching idag!

 

Vi har alle ressourcerne selv

Filosofien bag dette, er at vi alle har ressourcerne og svarene i os selv, men blot har brug for en coach til at stille de rigtige spørgsmål og få hjælp til at udforske de forhindringer, som hidtil har forhindret os i at nå vores mål.

Coachen har ansvaret for at assistere klienten til at finde egne svar og løsninger til at udnytte sit fulde potentiale og løsningsmuligheder, fremfor at have fokus på problemer og begrænsende rammer.

Opgør med fortiden

Vi har alle en historie med os i bagagen, uanset hvem vi er.  Og dén historie har vi bevidst eller ubevidst brugt til at forklare over for os selv og andre, hvorfor vi ikke lige fik gjort det, vi ellers så gerne ville.

Vi har tillagt hændelser i vores liv en given betydning, som for mange af os ikke har været særlig hensigtsmæssig i hverken vores personlige eller karrieremæssige udvikling. Men i situationen har den givne betydning forskånet os for eventuelle nederlag, vi ikke har været parate til, idet vi har undgået nye udfordringer, såsom uddannelser, jobansøgninger, nye bekendtskaber m.m.

Coaching hjælper dig med at nedbryde disse gamle, mere eller mindre bevidste mønstre, og sætter dig fri, til at gøre det, du virkelig vil.

 

Gør op med dine gamle mønstre – start coaching idag!

 

 

Kontakt og hør mere

Har du spørgsmål om forløb eller andre af mine ydelser er du meget velkommen til at skrive her.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?