ENERGI, VELVÆRE OG OVERSKUD

KOSTVEJLEDNING ⎟ HORMONTERAPI ⎟ SUNDHEDSFORLØB

Jeg ønsker at videregive mine sunde budskaber til dig…

Jeg har en stor passion for sund kost og en krop i balance. Jeg har valgt at gøre det til min levevej at hjælpe alle, der ønsker det til en sundere livsstil både ved hjælp af ændret livsstil i form af kost og motion, men ikke mindst med NHT Naturlig Hormonterapi. Gevinsten ved at spise og leve sundt og samtidig sørge for en krop i hormonel balance er en hverdag fyldt med Energi Overskud og Velvære.

 

Uddannelse & baggrund

Jeg er uddannet kostvejleder med fokus på naturlig kost og har samtidig en uddannelse inden for Anatomi & Fysiologi, Sygdomslære. Uddannet inden for NHT Naturlig Hormonterapi og suppleret min uddannelse med ekstra viden inden for kræftsygdomme.

Jeg er Coach uddannet fra NLP Huset og har yderligere en Enneagram Master uddannelse fra samme sted.

Jeg holder mig løbende orienteret om den nyeste viden inden for ernæring og tilegner mig konstant viden om sammenhængene mellem kost, livsstil, helbred og sygdom, så min kostvejledning er helt tidssvarende.

Jeg kan derfor inspirere dig og vejlede dig til en sundere kost, bedre livsstil og vejlede dig til en krop i hormonel balance.

 

Familie og livsstil

Jeg hedder Helen Risør Stochholm og er bosat i Nordsjælland sammen med min mand og vores tre dejlige teenagere.

Sund kost og ny viden inden for ernæring har altid vakt min interesse. Jeg har gennem tiden forsøgt og forsøger stadig at krydre vores kost herhjemme med nye og sunde tiltag. Jo ældre børnene er blevet og deres madvaner udfordret, har jeg skulle argumentere for, hvorfor det nu ikke mere er i orden at spise eller drikke det ene eller det andet. Jeg kender derfor til den modstand, der kan opstå ved præsentation af ny og sund kost til familien. Jeg har dog erfaret, at jo flere gange samme nye tiltag og jo mere spændende og indbydende måltidet tager sig ud i både farver og anretning, jo nemmere bliver det at indføre i familiens madplan – uden protester.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få nogle nye og endnu sundere vaner hjemme hos dig.    _AML7531A-5

 

 

Kontakt mig allerede idag, og start en ny livsstil!

 

Kontakt og hør mere

Har du spørgsmål om forløb eller andre af mine ydelser er du meget velkommen til at skrive her.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?